Camin de batrani

Dotări Camin de Batrani

Camin de batrani Casa Silistea dispune de camere cu 1 sau 2 paturi , mobilier modern, TV, internet wireless, telefonie. Băile sunt dotate cu cazi cu hidromasaj, dus, chiuvete si toalete. Living-urile sunt special amenajate pentru desfășurarea mai multor activității.

In cadrul caminului de batrani, un coordonator de activități sprijinit de întregul grup de personal se asigura că există un program variat de activități semnificative, atât pentru grupuri cât și individual.

La Camin de batrani Casa Siliștea veți beneficia de un loc pentru servit masa modern, o curte generoasă amenajată cu terasă, balansoare, băncuțe, barbeque, masa ping-pong, spațiu de luat masa în aer liber precum și supraveghere video suplimentară. Toate aceste dotari reprezinta locul perfect pentru seniorii nostri sa se simta ca acasa si un plus de siguranta.

dormitoare duble

Servicii​ Casa Silistea

In cadrul Caminului de batrani Casa Silistea, alimentația este unul din principalul lucru la care acordam maxima atentie:

In functie de regimul alimentar al fiecarui rezident, in cadrul caminului nostru de batrani, alimentatia va fi stabilita impreuna cu medicul si include:

Caminului nostru de batrani este locul unde beneficiati de servicii diverse de îngrijire personala:
sala de mese
 
Nu in ultimul rand, camin de batrani Casa Silistea este si locul perfect pentru socializare si petrecerea timpului:
Alte servicii:
Servicii suplimentare la cerere: